ZAKLJUČAVANJE I OBELEŽAVANJEauditi_zakljucavanje

Program za Zaključavanje i Obeležavanje zahteva da se vrši godišnji audit kompletne primene procedure. Naši auditi su sveobuhvatni i trudimo se da uđemo u detalje primene, jer jedino na taj način možemo pronaći nedostatke i ispraviti ih na odgovarajući način.

VIŠE O ZAKLJUČAVANJU I OBELEŽAVANJU

Pošaljite zahtev

ZAŠTITA OD PADAauditi_zastita

Audit programa za zaštitu od pada nije često u fokusu, ali bi morao biti. Obično je razlog taj što se ti poslovi ne obavljaju često, ili nije moguće u datom trenutku sagledati same poslove. Ali to nije ni neophodan faktor za audit. Mi sagledavamo sve moguće situacije, i kroz analizu, pronalazimo rešenja koja štite zaposlene, ali i koja će zaposleni prihvatiti.

VIŠE O ZAŠTITI OD PADA

ULAZAK U OGRANIČENE PROSTOREauditi_ograniceni

Želite da budete sigurni da program za bezbedan ulazak u ograničeni prostor funkcioniše? Možemo to proveriti. Uz naš razvijen sistem audita ograničenih prostora, možemo vam pomoći da uočite nepravilnosti i da ih na vreme ispravite, sprečavajući moguće povrede.

VIŠE O OGRANIČENIM PROSTORIMA

Pošaljite zahtev

RESPIRATORNA ZAŠTITAauditi_respiratorna

Niste sigurni da vaš program respiratorne zaštite ima efekta? Mi vam možemo pomoći, kroz snimanje radnih pozicija i izloženosti zaposlenih, pa preko odabira odgovarajuće zaštite.

VIŠE O RESPIRATORNOJ ZAŠTITI

MOBILNA OPREMA

Osnova našeg audita mobilne opreme nije na samoj ispravnosti opreme, već na ustaljene prakse ponašanja, kako rukovaoca, tako i pešaka i ostalih zaposlenih koji se nalaze u blizini. Čak i kada se sva pravila poštuju, moguće je da dođe do incidenta ako moguća opasnost nije prepoznata na vreme.

VIŠE O MOBILNOJ OPREMI

Pošaljite zahtev

ZAŠTITA SLUHA

Da li zaposleni koriste odgovarajuću zaštitu sluha? Postoje li drugačija rešenja? GoSafe vam može dati odgovore na ovakva i mnoštvo drugih pitanja kroz sveobuhvatan audit.

VIŠE O ZAŠTITI SLUHA

Niste našli ono što vam je potrebno?

Bez brige, kliknite na ZAHTEV ispod i opišite u kratkim crtama vaš zahtev, a mi ćemo vas nakon toga kontaktirati.