ZAKLJUČAVANJE I OBELEŽAVANJE obuka_zakljucavanje

GoSafe pruža obuku prilagođenu potrebama klijenta. Prema standardu, vršimo dva tipa obuke – za ovlašćene osobe i za zahvaćene osobe. Obuka kombinuje zahteve samog programa i najbolje prakse koje se primenjuju u industriji. Konstantno pratimo razvoj programa kako bismo imali najnovije informacije i učinili obuku interaktivnom za polaznike. Nakon kompletiranja, zaposleni će imati potrebno znanje i alate da bi što bolje primenili program.

VIŠE O ZAKLJUČAVANJU I OBELEŽAVANJU

ZAŠTITA OD PADAobuka_zastita

Cilj obuke za Zaštitu od Pada u GoSafe nije da samo prenese osnovne informacije zaposlenima, već da ponudi rešenja. Naše obuke su interaktivne sa fokusom na interesovanja polaznika. Na taj način se obuka prilagođava onima kojima je potrebna najviše, a zaposleni imaju konkretno znanje koje mogu primeniti sledeći put kada se nađu u situaciji da rade na visini.

VIŠE O ZAŠTITI OD PADA

ULAZAK U OGRANIČENE PROSTOREobuka_ograniceni

U GoSafe želimo da na što efektivniji način prenesemo znanje na zaposlene koji obavljaju teške poslove. Rad u ograničenim prostorima je takav. Naša obuka se fokusira na praktičnu primenu uz aktivno učešće svih polaznika. Takođe koristimo vrhunske uređaje za pokazne vežbe kako bi svi zaposleni imali iskustvo koje mogu preneti u svoje svakodnevne aktivnosti.

VIŠE O OGRANIČENIM PROSTORIMA

Pošaljite zahtev

RESPIRATORNA ZAŠTITAobuka_respiratorna

Izbor odgovarajuće respiratorne zaštite niju uvek jednostavan. Naša obuka je dizajnirana da objasni koje opcije postoje i na koji način se pravilno koriste. Koristimo odlične proizvode različitih tipova koje polaznici imaju prilike da sami isprobaju i saznaju kako da se pravilno zaštite.

VIŠE O RESPIRATORNOJ ZAŠTITI

MOBILNA OPREMA

Imate viljuškare, podizne platforme, kamione ili druga sredstva koja se kreću unutar i van pogona i hala? Koliko ste sigurni da zaposleni znaju kako da se ponašaju i koja pravila da poštuju, bilo da se nalaze u blizini mobilne opreme ili rukuju istom? GoSafe obuka za zaštitu od mobilne opreme se oslanja na najbolje prakse iz celog sveta koje su dovele do znatnog poboljšanja bezbednosti zaposlenih tamo gde je prisutna mobilna oprema.

VIŠE O MOBILNOJ OPREMI

Pošaljite zahtev

ZAŠTITA SLUHA

Mi u GoSafe razumemo koliko je teško sprovesti pravilnu upotrebu zaštite sluha. Upotreba zavisi od nivoa znanja korisnika. Međutim, takođe smo svesni činjenice da, kada se sluh jednom izgubi, više se nikada ne vraća. Zato smo našu obuku dizajnirali tako da polaznici razumeju ne samo uzroke i posledice gubitka sluha, već i kako da na pravilan, a opet prihvatljiv način zaštite sluh.

VIŠE O ZAŠTITI SLUHA

Pošaljite zahtev

Niste našli ono što vam je potrebno?

Bez brige, kliknite na ZAHTEV ispod i opišite u kratkim crtama vaš zahtev, a mi ćemo vas nakon toga kontaktirati.