ZAKLJUČAVANJE I OBELEŽAVANJErazvoj_zakljucavanje

Niste do sada primenjivali program Zaključavanje i Obeležavanje? Rado ćemo pomoći sa kompletnom implementacijom od razvoja osnove programa, preko razvoja procedura, pa sve do primene na licu mesta. Kontaktirajte nas i zatražite ponudu.

VIŠE O ZAKLJUČAVANJU I OBELEŽAVANJU

Pošaljite zahtev

ZAŠTITA OD PADArazvoj_zastita

Imati solidan program Zaštite od Pada je izazov. Za nas, to nije dovoljno. Mi vam možemo pomoći da imate sjajan program zaštite od pada. Počinjemo sa pisanim programom, i prelazimo na pojedinačne poslove koji zahtevaju rad na visini, kako bismo ih proceduralno uokvirili i učinili što jednostavnijim.

VIŠE O ZAŠTITI OD PADA

ULAZAK U OGRANIČENE PROSTORErazvoj_ograniceni

Nemate primenjen program za Rad u Ograničenim Prostorima? Dozvolite nam da pomognemo, od A do Š. Možemo napisati opšti program, definisati i popisati prostore, razviti sistem izdavanja dozvola, i preporučiti odgovarajuće mere za svaki pojedinačni prostor, uključujuči spašavanje.

VIŠE O OGRANIČENIM PROSTORIMA

Pošaljite zahtev

RESPIRATORNA ZAŠTITArazvoj_respiratorna

Mnoge kompanije nemaju definisan program Respiratorne Zaštite. Za nas, to podrazumeva definisanje zona i poslova koji zahtevaju respiratornu zaštitu, propisivanje odgovarajuće opreme, planiranje odgovarajućih tehničkih mera za eliminaciju opasnosti.

VIŠE O RESPIRATORNOJ ZAŠTITI

MOBILNA OPREMA

Da li imate program kojim propisujete način rada svih zaposlenih u fabrici kada je u pitanju mobilna oprema? Šta je sa signalizacijom, stazama kretanja, teretom? Naš paket je spreman za implementaciju, uz prilagođavanja vašim uslovima i zahtevima. Na taj način, uz uštedu vremena i napora, možete nastaviti sa poboljšavanjem bezbednosti kada je u pitanju mobilna oprema.

VIŠE O MOBILNOJ OPREMI

Pošaljite zahtev

ZAŠTITA SLUHA

Važno je imati dobar program Zaštite sluha, jer je on polazna osnova za efektivnu primenu.

VIŠE O ZAŠTITI SLUHA

Pošaljite zahtev

Niste našli ono što vam je potrebno?

Bez brige, kliknite na ZAHTEV ispod i opišite u kratkim crtama vaš zahtev, a mi ćemo vas nakon toga kontaktirati.