resenja_big_ograniceni

OBUKA

U GoSafe želimo da na što efektivniji način prenesemo znanje na zaposlene koji obavljaju teške poslove. Rad u ograničenim prostorima je takav. Naša obuka se fokusira na praktičnu primenu uz aktivno učešće svih polaznika. Takođe koristimo vrhunske uređaje za pokazne vežbe kako bi svi zaposleni imali iskustvo koje mogu preneti u svoje svakodnevne aktivnosti.

 

AUDITI

Želite da budete sigurni da program za bezbedan ulazak u ograničeni prostor funkcioniše? Možemo to proveriti. Uz naš razvijen sistem audita ograničenih prostora, možemo vam pomoći da uočite nepravilnosti i da ih na vreme ispravite, sprečavajući moguće povrede.

 

RAZVOJ PROGRAMA

Nemate primenjen program za Rad u Ograničenim Prostorima? Dozvolite nam da pomognemo, od A do Š. Možemo napisati opšti program, definisati i popisati prostore, razviti sistem izdavanja dozvola, i preporučiti odgovarajuće mere za svaki pojedinačni prostor, uključujuči spašavanje.

 

REŠENJA

Mi koristimo vrhunsku opremu prilikom obuke za rad u ograničenim prostorima. Šta biste onda vi trebali da koristite? Kontaktirajte nas, i rado ćemo pomoći da odaberete opremu koja će ne samo zaštititi zaposlene, već i olakšati njihove poslove, a vama smanjiti troškove. Ako već znate šta želite, posetite našu stranicu sa proizvodima.