resenja_big_zakljucavanje

OBUKA

GoSafe pruža obuku prilagođenu potrebama klijenta. Prema standardu, vršimo dva tipa obuke – za ovlašćene osobe i za zahvaćene osobe. Obuka kombinuje zahteve samog programa i najbolje prakse koje se primenjuju u industriji. Konstantno pratimo razvoj programa kako bismo imali najnovije informacije i učinili obuku interaktivnom za polaznike. Nakon kompletiranja, zaposleni će imati potrebno znanje i alate da bi što bolje primenili program.

 

AUDITI

Program za Zaključavanje i Obeležavanje zahteva da se vrši godišnji audit kompletne primene procedure. Naši auditi su sveobuhvatni i trudimo se da uđemo u detalje primene, jer jedino na taj način možemo pronaći nedostatke i ispraviti ih na odgovarajući način.

 

RAZVOJ PROGRAMA

Niste do sada primenjivali program Zaključavanje i Obeležavanje? Rado ćemo pomoći sa kompletnom implementacijom od razvoja osnove programa, preko razvoja procedura, pa sve do primene na licu mesta. Kontaktirajte nas i zatražite ponudu.

 

REŠENJA

U našoj ponudi imamo svu neophodnu opremu za Zaključavanje i Obeležavanje kako bi se olakšala primena programa. Međutim, ukoliko niste sigurni, rado ćemo vas posetiti i obići pogone kako bismo dali preporuku, na taj način štedeći vaše vreme i novac. Ako već znate šta želite, pogledajte proizvode u ponudi i uputite nam zahtev.